Ambassadeurschap

Erik van den Belt


Als klant en ambassadeur van Keukenhuis Lochem ontvang je leuke extra's


Om jou als klant/ambassadeur te kunnen bedanken voor de aanschaf

van je keuken hebben 2 manieren ontwikkeld:

- Ambassadeurschap (periode voor en tijdens plaatsing keuken)

- Verlengde ambassadeurschap (periode na levering keuken)


Wanneer je als klant een keuken aanschaft ga je door 2 processen, het aanschaffen van de keuken en vervolgens als gebruiker van de keuken.  

Thuis in elke keuken

'Als teken van waardering naar onze klanten hebben wij dit programma ontwikkeld', Erik van den Belt. 

De aanschaf van een keuken is iets persoonlijks met uiteindelijk een resultaat waar jij als klant jarenlang plezier van zult hebben. De ruimte waar je samenkomt met misschien wel je gezin, familie en of vrienden. Een plek waar je trots op bent! De keuken is niet voor niets het hart van het huis. Wanneer jouw familieleden of vrienden uiteindelijk bij ons een keuken aanschaffen willen wij jouw aandeel hierin graag belonen. Want tevreden klanten is waar het bij ons om draait. 


Klik hieronder aan in welke fase van het ambassadeurschap jij je momenteel bevindt: 


Ambassadeurschap

Word jij onze nieuwe ambassadeur? Dit onderwerp is tijdens een van onze verkoopgesprekken al naar voren gekomen. Leuk dat je interesse hebt om je ook aan te sluiten als ambassadeur van Keukenhuis Lochem. Wij waarderen onze klanten en dit is een van de manieren waarop wij dit graag laten blijken. 


Als ambassadeur van Keukenhuis Lochem zijn er leuke extra's die je kunt ontvangen! Hoe? Je leest er alles over in deze bijlage, maar hier alvast een korte uitleg.


Heb jij Facebook en Instagram of TikTok?

Wellicht gebruik je dagelijks social media en deel je geregeld berichten over allerlei zaken.

Mocht je ook content delen over jouw zoektocht naar jullie droomkeuken? Door deze content te delen draag je bij aan onze naamsbekendheid. Jouw moeite en inzet worden hiervoor uiteraard beloond.


Klik hier en lees er alles over hoe je eenvoudig leuke extra's kunt verdienen: download hier alle info

Keukenhuis Lochem zwarte keuken -2-min

Verlengd ambassadeurschap

Van harte gefeliciteerd met je keuken. Wij hopen dat je met plezier gebruik maakt van deze heerlijke ruimte. Wanneer je blij bent met het eindresultaat deel je dit waarschijnlijk met familie en vrienden. Met als gevolg dat je onze naam noemt wanneer er wordt gevraagd waar je de keuken hebt gekocht! Dit is nou precies de reden waarom wij onze waardering hierover willen uitspreken. 

Als verlengd ambassadeur van Keukenhuis Lochem zijn er leuke extra's die je kunt ontvangen! Hoe? Je leest er alles over in deze bijlage, maar hier alvast een korte uitleg.

Familie of vrienden doorsturen naar Keukenhuis Lochem
Wanneer jouw familie of vrienden bij ons een keuken kopen, bieden wij jou als dank, een heerlijk avondje uit voor 2 personen aan in een restaurant bij jullie in de buurt. 

Klik hier en lees er alles over hoe je eenvoudig leuke extra's kunt verdienen: download hier alle info

Vragen over het ambassadeurschap? Stel ze gerust.